Theo de Rooij, ex prof renner en ploegleider

Fietsen was en blijft mijn passie; het maakt gezond en verbindt. Ik stimuleer en ondersteun daarom graag alle initiatieven, zoals ook deze prachtige Fiets Classic.

Jan Mulder, ex Olympisch kampioen tandem

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om het iedereen mogelijk te maken een leven lang te genieten van heerlijk fietsen. Ik beveel deze Fiets Classic van harte aan!

Henk de Man, Voorzitter wielervereniging De Zwaluwen Deventer

Als actief wielrenner en voorzitter van een bloeiende wielervereniging juich ik ieder evenement rond fietsen toe. De Deventer Fiets Classic is interessant en gezond voor velen in en rond Deventer. Ik beveel meedoen van harte aan, ook voor het mooie goede doel

Maarten Tip, NOS Sportverslaggever

Het is natuurlijk heerlijk om op de fiets te stappen en onze prachtige omgeving in je op te nemen. Of je dat nu op de racefiets, mountainbike of je gewone fiets doet. Ik ontdek steeds weer nieuwe dingen. En het is ook nog eens gezond. Daarom heeft deze fietsclassic alles; voor iedereen. Allemaal meedoen dus!

Rob de Geest, Wethouder Sport gemeente Deventer

Fietsen hoort erg bij de gemeente Deventer, vroeger en nu. Het is gezond, verbindend en inderdaad van alle jaren. Deelname aan de Deventer Fiets Classic stimuleren we dan ook graag. Zeker ook vanwege het gekoppelde goede doel!