Groot succes eerste Deventer Fiets Classic

Persbericht, RCDN dd.25 juni 2019

Groot succes eerste Deventer Fiets Classic

Rotary Club Deventer Noord heeft maandag 24 juni een cheque ter waarde van € 6.150 overhandigd aan de Stichting Fietsen Alle Jaren, afdeling Deventer. Zie foto. Met dat bedrag kan deze stichting zelfs twee Riksja’s aanschaffen! Vrijwilligers van de stichting nemen mensen die niet meer zelf kunnen fietsen, mee in de riksja voor een mooie fietstocht door de stad of de mooie omgeving. De Riksja’s komen te staan op twee plaatsen in de stad, onder andere bij wooncentrum Ludgerus in Keizerslanden.

Het bedrag van € 6.150 is door Rotary Club Deventer Noord bijeengebracht met de organisatie van de eerste Deventer Fiets Classic op 19 mei jongstleden. Aan die prachtige fiets toertocht door Salland deden bijna 200 mensen mee. De tocht werd gesponsord door een groot aantal bedrijven, waaronder Profile Riesewijk en Theehuis Bij Van Bruggen. De toertocht eindigde bij het Theehuis.

Ook volgend jaar zal Rotary Club Deventer Noord weer de Deventer Fiets Classic organiseren voor een goed doel. De tocht met allerhande side-events, zal dan plaats vinden op zondag 17 mei.

Uitreiking cheque aan St. Fietsen alle jaren Deventen

Bij de foto: Albert Mathijssen, voorzitter van Rotary Club Deventer Noord
                    overhandigt de cheque van € 6.150 aan het bestuur van                     FietsenAlleJaren Deventer: Bea Schuurman en Jolanda Versteege