De kosten voor het gehele onderstaande programma zijn € 15,00 voor een volwassene en €7,50 voor jongeren (tot 16 jaar). Voor de details bekijkt u de aanmeldpagina!

De start vindt plaats op zondag 19 mei tussen 12.30 en uiterlijk 13.30 uur.

Startlocatie 1:  Het Kulturhus in Diepenveen aan de Dorpsstraat. 
U krijgt enkele dagen voor de tocht bericht met de details van de Deventer Fiets Classic. 

Alle deelnemers fietsen een mooie route van zo’n 34 kilometer. De gehele route is gepeild en u kunt zelfs een gpx-bestand downloaden voor uw fietscomputer.

Wanneer u ver weg woont en met de auto naar de startlocatie komt, parkeer uw auto dan bij Sportpark Keizerslanden. Vanaf deze parkeerplaats fietst u in een paar minuten naar de startplek in Diepenveen. Vanaf de finish locatie is het maar een paar minuten rijden/lopen naar die parkeerplaats.

Er zijn op de route grotere en kleinere tussenstops opgenomen. Elke tussenstop biedt iets bijzonders.  Tijdens de grotere tussenstops wordt een leuk programma aangeboden:

In het hart van Salland stoppen we even bij de Maathoeve: van oorsprong een boerderij, maar in de afgelopen jaren omgebouwd naar een toeristische hotspot in Salland.
Een mooie locatie om even te verpozen! Doe even mee aan een leuk spel en laat u door de Maathoeve verwennen met wat lekkers!

In Wesepe genieten we in het mooie oude kerkje van muziek van onder meer de Dames van Adel.

Het bekende kwartet ‘Op Stelten’ zingt a capella. Dat kwartet bestaat uit: Hanneke Zevenhuizen, sopraan, Loes ter Harmsel-van Lingen, alt, Theo Franken, tenor en Frank van Gerven , bariton.

Bij de finish Bij Van Bruggen zal Jazzband CERES uit  Wageningen de stemming er zeker inbrengen!!

Quiz

We maken het ook spannend, want u kunt prijzen winnen.

Men krijgt bij de start 10 vragen mee die men onderweg kan invullen op de diverse locaties en bij de finish inlevert.

Er zijn drie plaatsen in de route (2 tussenstops en de finish) waar u de gelegenheid krijgt om op papier enkele vragen te beantwoorden over wat u onderweg had kunnen zien of misschien wel gezien heeft. Bij de finish levert u uw antwoorden in. De prijsuitreiking vindt plaats bij Theehuis Bij van Bruggen onder toeziend oog van Notariskantoor Smalbraak uit Deventer

De Prijzen
Er zijn meerdere prijzen beschikbaar voor de beste beantwoording van de quizvragen. De hoofdprijs is beschikbaar gesteld door Profile Riesewijk, de fietsspecialist van Deventer.
De hoofdprijs bestaat uit een echte Gazelle fiets:

(voorbeeld)